Jeg tilbyder ledelsessupervision både gennem kurser og uddannelser som jeg selv afvikler, men også som ekstern, hvor din ledelse iværksat supervision af alle eller særligt udvalgte medarbejdere og hvorunder vi sammen arbejder med de forandringsprocesser og udnytter energien i eventuelle modstandsprocesser (fra dig og/eller andre deltagere), som opstår før, under og efter et kursus.

Dette gøres igennem nogle helt særligt udarbejdet EQ Test, hvor du tager en EQ test inden udførelsen af kurset og igen i umiddelbart forlængelse af udførelsen af kurset, for derigennem at finde frem til din EQ og evner til at være empatisk, indfølende, selvbevidst, have selvkontrol og stærke sociale egenskaber.

Mange ledere, er leder fordi de har en ekspertise og erfaring, og ikke fordi de har gode lederegenskaber. For mig er god ledelse afhængig af lederens EQ og evne til at være empatisk, indfølende, selvbevidst, have selvkontrol og stærke sociale egenskaber. Vigtigst er, at egenskaberne kan trænes, styrkes og bruges effektivt i forbindelse med det daglige arbejde.

Testværktøjerne kan bruges som udgangspunkt for proaktiv og dynamisk ledelse, med udgangspunkt i lederens egne styrker og ressourcer.