Kollegastøttes formål er at skabe et fællesskab med forståelse og støtte til dig som er eller har været ansat som politibetjent.

Er du ansat i politiet eller har været ansat, men måtte stoppe for tidligt?

– Har du svært ved at sove eller mangler energi?
– Er du trist eller kort for hovedet, måske vred & negativ?
– Ønsker du selvindsigt, afklaring & forandring?

Så ved jeg, hvad du kan være fyldt af og hvad der kan være svært at overskue.

Hvordan foregår det?

Vi mødes over 6 aftener á ca. 2 timers varighed, med 14 dages interval. Den enkelte mødeaften vil typiske indeholde en kort procesrunde, et tema med et oplæg.

De forskellige oplæg kan være om stress, vrede, sorg, angst, problemer i hverdagen, samlivsproblematikker, problemer i forbindelse med samlivsbruddet m.m.

Der vil være gruppeprocesser, hvor du vil tilegne dig ny viden om dig selv og andre, der vil gøre dig i stand til at sprænge dine personlige overbevisninger, hæmninger og styrke din personlige handlekraft.

Du vil også bliver guidet ind i en fantastisk rejse i dig selv, dit sind, dine følelser ved brug af Reboot SMART. Som giver dig redskaberne til skabe kontrol over den følelsesmæssig intelligens.

Reboot SMART.

Reboot skal ses som en genstart af din mentale og følelsesmæssig computer, der skal formateres og rebootes.

SMART. Står for Stress Manegement And Rehabilitering Training

Til sammen bliver det til Reboot SMART.

Der er et stærkt udfordrende, benhårdt og transformerende forløb som sætter dig i stand til at overskride personlige hæmninger og begrænsninger og få adgang til indre stabilitet og kraft.

Det består af nogle sammensætte fysiske øvelser, åndedrætsteknikker, meditation & afspændingsøvelser, der giver fordybelse, roligt og sikkert blive guidet igennem en process der nulstiller dit indre  systemet, ved at rense kamp & stresshormoner ud af kroppen samt skabe et nyt og strømlinjet laser fokus.

Dit fokus skærpes, så du kan leve dit fulde potentiale med mere succes, et bedre mentalthelbred, glæde og ro i sindet og en oplevelse af at være tilstede i nuet, og du opnår praktisk erfaring med din eksistens på alle syv niveauer: Kroppen, åndedrættet, sindet, intellektet, hukommelsen, egoet og selvet.

Ofte er sindet optaget af vrede, skyld og ærgrelse over det, der er sket i fortiden eller af bekymringer om fremtiden. Denne tendens i sindet er den væsenligste årsag til spændinger og stress.

Bedste udgave

Vi har alle et dybt ønske om at være den bedste udgave af os selv – for os selv, vores familier, vores samfund og endog vores verden – men mange af os har personlige barrierer, gamle vaner eller begrænsninger, som holder os tilbage og afholder os fra fuldt ud at deltage i livet.

Du behøver ikke at have konkret erfaring med hverken meditation, yoga eller lignende du bliver instrueret i alle øvelserne i et roligt og stressfrit miljø.

Kontakt mig venligst for yderligere oplysninger.