Åndedrætsterapi er en yderst sofistikeret form for bevidst vejrtrækning, der lærer dig, at trække vejret fuldt ud, få mere ilt til din hjerne og krop. Konkret hjælper den dig med at:

  • tage kontrol over dit liv
  • genoplade din energi
  • reducere stress, angst, smerte og panik
  • fokusere din opmærksomhed på at have mere passion for hvad der virkelig betyder noget
  • slappe af og sove bedre
  • genvinde fra traumer
  • blive mere opmærksom på din krop og føle dig godt tilpas i din krop
  • bekymre dig mindre, føler dig mere fredelig og forbundet
  • integrere resterende “ting” fra din fortid, der forhindrer dig i at være autentiske
  • Det hjælper også dig med at træde tilbage fra følelsesmæssige reaktioner og få adgang til intelligensen i dit eget kropsindhold og skabe nye mønstre og reaktioner i dit liv. Det giver en øget ytringsfrihed og en forbindelse til dit sande selv og en generel følelse af personlig empowerment.

Enkelt system

Åndedrætsterapi udnytter bevidst en af de enkleste og alligevel mest effektive, balancerende og integrerende mekanismer i kroppen, det menneskelige åndedrætssystem. Alle trækker vejret.

Åndedrætsterapi er primært anvendt i terapeutisk sammenhæng, men en af de vedvarende fordele er den permanente genopretning af det, jeg kalder et åbent, sundt åndedræt (initieret i membranen, idet hele åndedrætssystemet anvendes med udånding afslappet).

Jeg lærer dig, hvad et åbent, sundt åndedræt er og føles som, som gør det muligt for dig at opleve de igangværende fysiske og psykologiske fordele, det kan få i dit daglige liv.

Åndedrætsterapi fungerer i samarbejde med terapi, coaching & mindfulness, som et nyttigt værktøj til at udvikle opmærksomhed, selvregulering og selvforbedring og støtter klienten i at genopdage hans/hendes krops historier i et sikkert, bevidst interaktivt, følelsesmæssigt støttende og integreret miljø.

Vi trækker vejret sammen

Jeg guider dig også til selv at kunne udføre åndedrætsøvelser på egen hånd.

Det udføres enten siddende op eller ligge på ryggen, åndedrættet er bevidst engageret på en bevidst, forbundet og afslappet måde. Med ingen pauser mellem indånding og udånding, og kan strømme enten ind og ud af næse eller mund.

Ved at trække vejret på denne måde begynder din krop naturligvis at frigive fysisk spænding og overfladens niveauer af stress. Når du lærer at trække vejret diafragmatisk og slappe af ved udånding, vil denne type vejrtrækning  frigive dybere følelsesmæssige og mentale mønstre.

Din krop skaber en øget energistatus, der hjælper med at afdække, frigive og integrere fysiske, følelsesmæssige og mentale mønstre og etablere derved et solidt fundament for relationel sikkerhed og vejrtrækning

Kontakt mig for yderligere information.